Kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen 16 maart 2022

De Oostzaanse VVD heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 bekendgemaakt. Lijsttrekker Rosemarijn Dral was al eerder bekend, maar op 31 januari is de volledige lijst gepresenteerd.

Rosemarijn Dral reageert verheugd op de lijst: “Ik ben er trots op dat we in een klein dorp als Oostzaan zo’n mooie lijst kunnen presenteren met twintig betrokken inwoners. Een goede mix van enthousiaste en ervaren mensen die zich willen inzetten voor ons dorp en haar inwoners.”


Op nummer 2 tot en met 7 staan naast de huidige raadsleden fractie-assistenten Olav Abbring en Harold van de Kamp. Raadslid Edwin Stokvis zal niet terugkeren in de raad om zich volledig te kunnen richten op zijn eigen onderneming. Hij zal op de achtergrond wel actief blijven en staat als lijstduwer op de lijst: “Na bijna 10 jaar raadswerk is het goed om het stokje nu over te geven. En ik vind het natuurlijk fantastisch dat mijn zoon nu ook op de lijst staat.”


Op de lijst zijn verder diverse bekende en minder bekende Oostzaners te vinden. “Onze lijst is een echte weerspiegeling van de Oostzaanse samenleving. Het geeft aan hoe onze partij verbonden is met de inwoners van ons mooie dorp”, aldus een trotse Rosemarijn Dral.