Rosemarijn Dral lijsttrekker VVD Oostzaan

De leden van de Oostzaanse VVD hebben Rosemarijn Dral unaniem gekozen tot nieuwe lijsttrekker. Haar zichtbaarheid, tomeloze inzet en de door haar bereikte resultaten maakten haar voor de leden de ideale lijsttrekker. Rosemarijn zal daarom bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 onze lijst aanvoeren. ,

Rosemarijn Dral is een geboren en getogen Oostzaanse. Ze heeft een sterke band met Oostzaan en is al vanaf haar 19e politiek actief in ons dorp. De afgelopen vier jaar was zij wethouder voor ruimtelijke ordening, leefomgeving, landschap, mobiliteit, sport, toerisme, buurt- en wijkgericht werken, hoogspanningsproblematiek, duurzaamheid, bedrijventerreinen, Schiphol en wonen. Daarnaast zet Rosemarijn zich vrijwillig in voor Stichting Landschap Noord-Holland als voorzitter van de Raad van Toezicht én onderhoudt zij als hobbyboerin in haar spaarzame vrije tijd zelf ook een klein deel van het Oostzanerveld.


Rosemarijn Dral is blij en vereerd om weer als lijsttrekker uit te mogen komen voor de Oostzaanse VVD: “Oostzaan is een fantastisch dorp aan de rand van grote steden met veel natuur en mooie inwoners. In ons kleine en zelfstandige dorp heb ik veel direct contact met onze inwoners. Ik krijg iedere dag weer energie van mijn werk en word er blij van om hen zo goed mogelijk te helpen. Dat is waarvoor ik in de politiek ben gegaan.”